Bliv klogere på din fremtid

På messen 'Mød en virksomhed' kan Hvidovres unge få inspiration til deres kommende uddannelse. Messen finder sted i Kometen på Hvidovrevej.

Der er mange uddannelser og jobs at vælge mellem, når Hvidovres unge er færdige med folkeskolen. For at få lidt idéer til, hvad man kan lave efter folkeskolen, så vil Hvidovre Kommune gerne invitere Hvidovres unge og deres forældre til messen ’Mød en virksomhed’.
Den finder sted i Kometen på Hvidovrevej 280 onsdag 13. november fra klokken 16 til 18. 

’Mød en virksomhed’ er en rigtig god mulighed for at tale med fx sygeplejersker, politibetjente, tømrere, bagere eller pædagoger for at høre om, hvordan deres arbejde er, og hvordan man uddanner sig til deres job. Man kan møde medarbejdere fra mange arbejdspladser fra forskellige brancher.

Det er gratis at deltage i messen, og man er meget velkommen til at deltage uanset om man er elev i en af Hvidovre Kommunes skoler (6-10. klasse), efterskoleelev, går i gymnasiet eller andre ting. Det vigtigste er bare, at du er nysgerrig efter at få lidt mere viden om, hvilke uddannelser og jobs, der er at vælge imellem,De unge har mange valgmuligheder, og på messen får de indblik i fag, job og virksomheder, og blive inspireret til at træffe et valg. 

Mød en virksomhed foregår i Kometen (Medborgersalen), Hvidovrevej 280, 13. november 2019, klokken 16 til 18.  Det kræver ingen tilmelding - man skal blot møde op.