Dem kan du møde

Luk alle
Åbn alle

Boblberg er en online portal, hvor man kan skabe nye interessefællesskaber. Det kan være sociale relationer som venskaber, motionsmakkere eller måske en ekstra frivillig. Platformen bruges af mere end 200.000 borgere i mere end 30 kommuner.

På Boblbergs stand kan du møde en eventmedarbejder.

Læs mere om Boblberg her (nyt vindue)

Egerbyg er en entreprenør virksomhed, som udfører håndværk inden for flere faggrupper med spidskompetencer inden for især tømrer- og snedkerfaget.

På Egerbygs stand kan du møde en lærling og en direktør.

Læs mere om Egerbyg her (nyt vindue)

Elsec udfører el- og sikringsarbejde, som fx el-installationer, overvågning samt brand- og alarmanlæg.

På Elsecs stand kan du møde flere fra virksomheden, bl.a. en lærling, en svend, en direktør, en virksomhedsejer, en teknisk tegner, en systemtekniker og en projektleder.

Læs mere om Elsec her (nyt vindue)

El-Strøm udfører alle former for el-opgaver. Alt fra lys- og kraft-installationer over sikringsanlæg som dørtelefoner, videoovervågning og ADK-anlæg (Adgangskontrol) til højspændingsinstallationer for f.eks. tunnelboremaskiner.

På El-Strøms stand kan du møde flere fra virksomheden, bl.a. en lærling, direktøren, en teamleder, en tekniker og en kontormedarbejder. El-Strøm tager både EUD - og EUX- lærlinge.

Læs mere om El-Strøm her (nyt vindue)

Falck tilbyder beredskabstjeneste og sundhedsydelser i 30 lande med mere end 30.000 ansatte.

På Falcks stand udenfor kan du blandt andet møde to assistancefaglige ledere, tillidsrepræsentanter, en redder samt opleve nogle af Falcks køretøjer.

Læs mere om Falck her (nyt vindue)

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger.

På Fri BikeShops stand udenfor kan du møde en cykelmekaniker, en bestyrer og en lærling.

Læs mere om Fri BikeShop her (nyt vindue)

Glarmester Svensson er et glarmesterfirma med erfaring inden for alle typer glarmesteropgaver.

På standen kan du møde en lærling og to glarmestre. 

Læs mere om Glarmester Svensson her (nyt vindue)

Grøn Entreprise er en anlægsvirksomhed, der løser opgaver som fx haveanlæg, brolægning og ejendomsservice.

På Grøn Entreprises stand kan du møde flere fra virksomheden, bl.a. to lærlinge, to anlægsgartnere og en ejer.

Læs mere om Grøn Entreprise her (nyt vindue)

Hvidovre Hospital er med til at sikre sundhed og livskvalitet for mere end 500.000 borgere i den sydlige del af Region Hovedstaden. Hospitalet har 3.900 ansatte og forestår hvert år mere end 90.000 indlæggelser, 500.000 ambulante besøg og 7.000 fødsler.

På messen kan man møde en række af hospitalets fag. Fx radiografer, farmaceuter og farmakonomer, bioanalytikere, portører, sygeplejersker, ernæringsassistenter og en gastronom, samt fysioterapeuter og ergoterapeuter. 

Læs mere om Hvidovre Hospital her (nyt vindue)

KommuneKøkkenet producerer og leverer mad (kølemad) til kommunens visiterede borgere og to kommunale plejecentre. De leverer også til daginstitutioner og diverse kommunale arrangementer.

På standen kan du møde to ernæringsassistenter og en ernæringsassistentelev.

Læs mere om KommuneKøkkenet her (nyt vindue)

Hvidovres daginstitutioner stiller op samlet, men bliver repræsenteret af Idrætsinstitutionen Tumlehuset og Børnehuset Egevolden. På standen kan du blandt andet møde flere pædagogstuderende, daginstitutionsledere, en pædagogisk konsulent og en fællestillidsrepræsentant.

Ønsker du at arbejde med undervisning og mennesker? Som skolelærer har du mulighed for at være lærer på en almindelig skole og undervise små børn, større børn og unge. Du kan også arbejde på specialskoler, ungdomsskoler og voksenundervisning mv. Du kan undervise i det, der interesserer dig, f.eks. dyr og natur, idræt og bevægelse, madlavning, litteratur mv.

På vores stand kan du blive klogere på uddannelsesvejen til skolelærer og på hvad en lærer laver, når man ikke underviser i en klasse.

Omsorg og Pleje i Hvidovre Kommune står for at passe på de ældre og folk der har brug for pleje. Vi er Hvidovres Kommunes indgang til at ansætte social- og sundhedshjælperelever og social- og sundhedsassistentelever i erhvervsuddannelse.

På messen kan du møde en sosu-assistentelev, en uddannelseskoordinator og en koordinerende klinisk vejleder.

Læs mere om Hvidovre Kommune - Omsorg og Pleje her (nyt vindue) 

Scandic er Hvidovres største Hotel og har karrieremuligheder inden for kundeservice (fx receptionist), fødevarer (køkken) og meget mere. Hotellet er en del af Scandic-kæden som arbejder med mangfoldighed og bæredygtighed.

På standen kan du møde tre elever og hoteldirektøren. 

Læs mere om Hotel Scandic Hvidovre her (nyt vindue)

Kemp & Lauritzen er en teknisk installationsvirksomhed, der arbejder med alle de tekniske installationer på store, nye byggerier til mindre serviceopgaver hos både private og erhvervskunder.

På Kemp & Lauritzens stand kan du møde en elektrikerlærling, en VVS-lærling samt en lærlingeansvarlig og en ressourceleder.

Læs mere om Kemp & Lauritzen her (nyt vindue)

Københavns Maskinservice er leverandør indenfor alt materiel til Have/Park branchen.
Virksomheden har et 625 m2 stort værksted med udstilling og kontor, hvorfra alle typer for reparationer udføres.

På Københavns Maskinservices stand udenfor kan du møde en lærling, en værkfører og en direktør.

Læs mere om Københavns Maskinservice her (nyt vindue) 

Supermarkedet Lidl Danmark står for den bedste kvalitet til den bedste pris. Der er mange karrieremuligheder i Lidl, fra ungarbejder og butikselev til salgsleder og butikschef.

På Lidl's stand kan du møde en HR-studentermedhjælper og en HR-rekrutteringsassistent.

Læs med om Lidl her (nyt vindue)

Lindab udvikler klimavenlige, funktionelle byggekomponenter og ventilationsløsninger. På standen kan du blandt andet høre om hvordan man bliver industrioperatør og andre spændende muligheder i virksomheden.

På standen kan du møde en intern salgschef, en souschef og en produktionsmedarbejder. 

Læs mere om Lindab her (nyt vindue)

MAN Energy Solutions leverer teknologien til at flytte 50% af verdens gods på skibe via klimavenlig motorteknologi. På standen kan du blandt andet høre mere om hvordan man kan blive en del af den grønne omstilling som industritekniker eller ingeniør. 

Læs mere om MAN Energy Solutions her (nyt vindue)

 

Matas er en af Danmarks mest kendte detailhandelsvirksomheder. Matas’ elevuddannelse rummer en kombination af viden om skønhedsbranchen, salg, forretningsforståelse og digital markedsføring.

På standen kan du møde en butikschef, en butikmedarbejder og en HR-medarbejder. 

Læs mere om Matas her (nyt vindue)

McDonald’s Friheden er restaurant nr. 100 i Danmark. McDonald’s tilbyder en lang række uddannelsesmuligheder, der styrker dig fagligt, personligt og erhvervsmæssigt i dit daglige arbejde i restauranten.

På standen kan du møde en restaurantchef, en områdeleder og en HR-chef. 

Læs mere om McDonald her (nyt vindue)

Renta er et fuld-service udlejningsfirma for entreprenørmaskiner og udstyr.

På Rentas stand udenfor Kometen kan du bl.a. møde driftschefen, en servicemedarbejder, en liftoperatør, en chauffør, en montør og HR-chefen.  

Læs mere om Renta her (nyt vindue)

En af politiets vigtigste opgaver er at sikre, at landets borgere føler sig trygge og sikre, når de færdes i samfundet - så hvis du er nysgerrig på at høre mere om politiets uddannelser og arbejdet som politibetjent, kan du på politiets stand bl.a. møde to politibetjent studerende og en specialkonsulent.

Skousen Hvidovre har mere end 60 års hvidevareerfaring. Hos Skousen får du som elev mulighed for at finde din egen salg- og rådgiverprofil og bliver en vigtig del af kundernes beslutningsproces.

På standen kan du møde en direktør og en salgskonsulent. 

Læs mere om Skousen her (nyt vindue)

Spar Nord Hvidovre er en lokalbank, som har stort fokus på at skabe de bedste rammer for borgere i og omkring Hvidovre Kommune. De var nomineret til erhvervsprisen i Hvidovre 2023 for deres lokale engagement og indsats for at udvikle Hvidovre bymidte. 

På Spar Nords stand kan du møde en finanstrainee, en studentermedarbejder og en afdelingsdirektør.

Læs mere om Spar Nord Hvidovre her (nyt vindue)

Tømrer- og Murerfirmaet Paulsen er en tømrervirksomhed, specialiseret i tømrerarbejde og større entrepriser – både fag- og hovedentrepriser. Virksomhedens byggesager omfatter bl.a. udskiftning af vinduer, renoveringsprojekter samt nybyggeri og tilbygninger for både privat- og erhvervskunder.

På Tømrerfirmaet Paulsens stand kan du møde en lærlingeansvarlig og en HR-ansvarlig.

Læs mere om Tømrerfirmaet Paulsen her (nyt vindue)