Dem kan du møde

Luk alle
Åbn alle

Boblberg er en online portal, hvor man kan skabe nye interessefællesskaber. Det kan være sociale relationer som venskaber, motionsmakkere eller måske en ekstra frivillig. Platformen bruges af mere end 200.000 borgere i mere end 30 kommuner.
På Boblbergs stand kan du møde flere forskellige funktioner bl.a. indenfor partnerskaber, event, kommunikation og markedsføring.

Læs mere om Boblberg her (nyt vindue)

Egerbyg er en entreprenør virksomhed, som udfører håndværk inden for flere faggrupper med spidskompetencer inden for især tømrer- og snedkerfaget. På Egerbygs stand kan du møde to tømrer.

Læs mere om Egerbyg her (nyt vindue)

Elsec udfører el- og sikringsarbejde, som fx el-installationer, overvågning samt brand- og alarmanlæg. På Elsecs stand kan du møde flere fra virksomheden, bl.a. en lærling, en svend, en direktør, en virksomhedsejer, en teknisk tegner, en systemtekniker og en projektleder.

Læs mere om Elsec her (nyt vindue)

El-Strøm udfører alle former for el-opgaver. Alt fra lys- og kraft-installationer over sikringsanlæg som dørtelefoner, videoovervågning og ADK-anlæg (Adgangskontrol) til højspændingsinstallationer for f.eks. tunnelboremaskiner. På El-Strøms stand kan du møde flere fra virksomheden, bl.a. El-Strøms elektrikerlærlinge, en direktør og teknikere. El-Strøm tager både EUD - og EUX- lærlinge.

Læs mere om El-Strøm her (nyt vindue)

Falck tilbyder beredskabstjeneste og sundhedsydelser i 30 lande med mere end 30.000 ansatte. På messen kan du blandt andet møde en assistancefagligleder og en redder samt opleve nogle af Falcks køretøjer.

Læs mere om Falck her (nyt vindue)

Føtex er et varehus, som indeholder både kolonial- og slagtervarer samt tekstil og isenkram. På Føtex' stand kan du bl.a. møde en varehuschef og en elev.

Læs mere om Føtex her (nyt vindue)

Glarmester Svensson er et glarmesterfirma med erfaring inden for alle typer glarmesteropgaver.

Mere info følger.  

Læs mere om Glarmester Svensson her (nyt vindue)

Grøn Entreprise er en anlægsvirksomhed, der løser opgaver som fx haveanlæg, brolægning og ejendomsservice. På Grøn Entreprises stand kan du møde flere fra virksomheden, bl.a. gartnere, to gartnerelever og en ejer.

Læs mere om Grøn Entreprise her (nyt vindue)

Hvidovre Hospital er med til at sikre sundhed og livskvalitet for mere end 500.000 borgere i den sydlige del af Region Hovedstaden. Hospitalet har 3.900 ansatte og forestår hvert år mere end 90.000 indlæggelser, 500.000 ambulante besøg og 7.000 fødsler. På messen kan man møde en række af hospitalets fag. Fx en radiograf, en farmaceut, bioanalytikere, portører, en jordemoder og jordemoderstuderende, en køkkenchef og køkkenmedarbejdere samt en konsulent i patientforløb.   

Læs mere om Hvidovre Hospital her (nyt vindue)

KommuneKøkkenet producerer og leverer mad (kølemad) til kommunens visiterede borgere og to kommunale plejecentre. De leverer også til daginstitutioner og diverse kommunale arrangementer. PÅ staden kan du møde ernæringsassistenter og en servicemedarbejder.

Læs mere om KommuneKøkkenet her (nyt vindue)

Står for at passe på de ældre og folk der har brug for pleje. På messen kan du møde både sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter.

Læs mere om Hvidovre Kommune - Omsorg og Pleje her (nyt vindue) 

Scandic er Hvidovres største Hotel og har karrieremuligheder inden for kundeservice (fx receptionist), fødevarer (køkken) og meget mere. Hotellet er en del af Scandic-kæden som arbejder med mangfoldighed og bæredygtighed. På standen kan du møde hoteldirektøren, en receptionselev og en afdelingsleder. 

Læs mere om Hotel Scandic Hvidovre her (nyt vindue)

Kemp & Lauritzen er en teknisk installationsvirksomhed, der arbejder med alle de tekniske installationer på store, nye byggerier til mindre serviceopgaver hos både private og erhvervskunder.
På Kemp & Lauritzens stand kan du møde en elektrikerlærling, en VVS-lærling samt en lærlingeansvarlig og HR koordinator.

Læs mere om Kemp & Lauritzen her (nyt vindue)

Supermarkedet Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Der er mange karrieremuligheder i Lidl, fra ungarbejder og butikselev til salgsleder og butikschef.

Læs med om Lidl her (nyt vindue)

Renta er et fuld-service udlejningsfirma for entreprenørmaskiner og udstyr. På Rentas stand kan du møde en Entreprenørmaskinmekaniker, en liftoperatør, en servicemedarbejder og HR-chefen. 

Læs mere om Renta her (nyt vindue)

En af politiets vigtigste opgaver er at sikre, at landets borgere føler sig trygge og sikre, når de færdes i samfundet - så hvis du er nysgerrig på at høre mere om politiets uddannelser og arbejdet som politibetjent, kan du på politiets stand bla møde møde politistuderende Politiet.

Læs mere om Vestegnens Politi her (nyt vindue)

Tømrerfirmaet Paulsen A/S er en tømrervirksomhed, specialiseret i tømrerarbejde og større entrepriser – både fag- og hovedentrepriser. Virksomhedens byggesager omfatter bl.a. udskiftning af vinduer, renoveringsprojekter samt nybyggeri og tilbygninger for både privat- og erhvervskunder. På Tømrerfirmaet Paulsens stand kan du møde en byggeleder og to lærlinge.

Læs mere om Tømrerfirmaet Paulsen her (nyt vindue)