Dem kan du møde

Luk alle
Åbn alle

BMS udlejer mobil- og lastbilkraner med specialuddannede kranførere. På BMS' stand kan du møde en chauffør, en elev og en konduktør samt opleve en 130 tons stor kran.

Læs mere om BMS Kraner her (nyt vindue)

Boblberg er en online portal, hvor man kan skabe nye interessefællesskaber. Det kan være sociale relationer som venskaber, motionsmakkere eller måske en ekstra frivillig. Platformen bruges af mere end 200.000 borgere i mere end 30 kommuner.
På Boblbergs stand kan du møde flere forskellige funktioner bl.a. indenfor partnerskaber, event, kommunikation og markedsføring.

Læs mere om Boblberg her (nyt vindue)

Chr. Hansen er en verdensomspændende virksomhed, som fremstiller fødevareingredienser. På Chr. Hansens stand kan du blandt andet møde en laborantelev, en industrioperatørelev, en ingeniørstuderende og levnedsmiddelkandidater. 

Læs mere om Chr. Hansen her (nyt vindue)

Det Gyldne Brød bager både brød og flere slags kager. På messestanden kan du møde en bagermester, en konditorlærling, en bagerlærling og en EUX-elev.

Læs mere om Det Gyldne Brød her (nyt vindue)

Egerbyg er en entreprenør virksomhed, som udfører håndværk inden for flere faggrupper med spidskompetencer inden for især tømrer- og snedkerfaget. På Egerbygs stand kan du møde to tømrer.

Læs mere om Egerbyg her (nyt vindue)

Elsec udfører el- og sikringsarbejde, som fx el-installationer, overvågning samt brand- og alarmanlæg. På Elsecs stand kan du møde flere fra virksomheden, bl.a. en lærling, en svend, en direktør, en virksomhedsejer, en teknisk tegner, en systemtekniker og en projektleder.

Læs mere om Elsec her (nyt vindue)

El-Strøm udfører alle former for el-opgaver. Alt fra lys- og kraft-installationer over sikringsanlæg som dørtelefoner, videoovervågning og ADK-anlæg (Adgangskontrol) til højspændingsinstallationer for f.eks. tunnelboremaskiner. På El-Strøms stand kan du møde flere fra virksomheden, bl.a. El-Strøms elektrikerlærlinge, en direktør og teknikere. El-Strøm tager både EUD - og EUX- lærlinge.

Læs mere om El-Strøm her (nyt vindue)

Falck tilbyder beredskabstjeneste og sundhedsydelser i 30 lande med mere end 30.000 ansatte. På messen kan du blandt andet møde en assistancefagligleder og en redder samt opleve nogle af Falcks køretøjer.

Læs mere om Falck her (nyt vindue)

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger. På messen kan du møde en cykelmekaniker, en bestyrer og en lærling.

Læs mere om Fri BikeShop her. 

Fri BikeShop

Føtex er et varehus, som indeholder både kolonial- og slagtervarer samt tekstil og isenkram. På Føtex' stand kan du bl.a. møde en varehuschef og en elev.

Læs mere om Føtex her (nyt vindue)

Glarmester Gustav Sørensen & Søn har stolte traditioner i branchen, men fremstår i dag som en en topmoderne glarmestervirksomhed der udfører alle typer af glarmesterarbejde/glasarbejde for private, detailhandel, industri samt offentlige institutioner.

Læs mere om Glarmester Gustav Sørensen & Søn her (nyt vindue)

Grøn Entreprise er en anlægsvirksomhed, der løser opgaver som fx haveanlæg, brolægning og ejendomsservice. På Grøn Entreprises stand kan du møde flere fra virksomheden, bl.a. gartnere, to gartnerelever og en ejer.

Læs mere om Grøn Entreprise her (nyt vindue)

Hvidovre Hospital er med til at sikre sundhed og livskvalitet for mere end 500.000 borgere i den sydlige del af Region Hovedstaden. Hospitalet har 3.900 ansatte og forestår hvert år mere end 90.000 indlæggelser, 500.000 ambulante besøg og 7.000 fødsler. På messen kan man møde en række af hospitalets fag. Fx en radiograf, en farmaceut, bioanalytikere, portører, en jordemoder og jordemoderstuderende, en køkkenchef og køkkenmedarbejdere samt en konsulent i patientforløb.   

Læs mere om Hvidovre Hospital her (nyt vindue)

Hvidovres daginstitutioner stiller op samlet, men bliver repræsenteret af Børnehuset Manegen og Børnehuset Landsbyen. På standen kan du blandt andet møde flere pædagogstuderende, daginstitutionsledere, en pædagogisk konsulent og en fællestillidsrepræsentant.

manegen

 

Hvidovre Kommunes IT-afdeling følger med i IT-udviklingen og står for IT-support og drift i Hvidovre kommune. På messen kan du blandt andet møde en nyuddannet It-supporter. 

KommuneKøkkenet producerer og leverer mad (kølemad) til kommunens visiterede borgere og to kommunale plejecentre. De leverer også til daginstitutioner og diverse kommunale arrangementer. PÅ staden kan du møde ernæringsassistenter og en servicemedarbejder.

Læs mere om KommuneKøkkenet her (nyt vindue)

Står for at passe på de ældre og folk der har brug for pleje. På messen kan du møde både sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter.

Læs mere om Hvidovre Kommune - Omsorg og Pleje her (nyt vindue) 

Scandic er Hvidovres største Hotel og har karrieremuligheder inden for kundeservice (fx receptionist), fødevarer (køkken) og meget mere. Hotellet er en del af Scandic-kæden som arbejder med mangfoldighed og bæredygtighed. På standen kan du møde hoteldirektøren, en receptionselev og en afdelingsleder. 

Læs mere om Hotel Scandic Hvidovre her (nyt vindue)

Kemp & Lauritzen er en teknisk installationsvirksomhed, der arbejder med alle de tekniske installationer på store, nye byggerier til mindre serviceopgaver hos både private og erhvervskunder.
På Kemp & Lauritzens stand kan du møde en elektrikerlærling, en VVS-lærling samt en lærlingeansvarlig og HR koordinator.

Læs mere om Kemp & Lauritzen her (nyt vindue)

Koncern IT er politiets centrale it-afdeling. Koncern IT udvikler, drifter og vedligeholder politiets over 400 it-systemer og -platforme. På messen kan du blandt andet møde unge projektledere, en tester, en systemejer og andre relevante IT-medarbejdere.

Læs mere om Koncern IT her (nyt vindue åbner)

Supermarkedet Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Der er mange karrieremuligheder i Lidl, fra ungarbejder og butikselev til salgsleder og butikschef.

Læs med om Lidl her (nyt vindue)

Malerfirmaet Velling udfører alle typer opgaver inden for malerbranchen og indgår i større entrepriser samt udfører mindre jobs hos private. På messen kan du møde malere og en lærling.

Læs mere om Malerfirmaet Velling her (nyt vindue)

Hvidovre Sundhedscenter tilbyder vi støtte og rådgivning i forbindelse med forebyggelse, genoptræning og sygdom. På standen kan du møde en sundhedskoordinator, en ergoterapeut, en fysioterapeut og en forebyggende sygeplejerske. 

Læs mere om Sundhedscentret her (nyt vindue)

Tømrerfirmaet Paulsen A/S er en tømrervirksomhed, specialiseret i tømrerarbejde og større entrepriser – både fag- og hovedentrepriser. Virksomhedens byggesager omfatter bl.a. udskiftning af vinduer, renoveringsprojekter samt nybyggeri og tilbygninger for både privat- og erhvervskunder. På Tømrerfirmaet Paulsens stand kan du møde en byggeleder og to lærlinge.

Læs mere om Tømrerfirmaet Paulsen her (nyt vindue)

En af politiets vigtigste opgaver er at sikre, at landets borgere føler sig trygge og sikre, når de færdes i samfundet - så hvis du er nysgerrig på at høre mere om politiets uddannelser og arbejdet som politibetjent, kan du på politiets stand møde politistuderende fra Københavns Vestegns Politi og en studievejleder

Læs mere om Vestegnens Politi her (nyt vindue)